Są oni zbyt ciężcy, byś mógł ich tak łatwo podciąć. Rzucają się na ciebie i obezwładniają.
-To teraz na pewno sobie posiedzisz... - mówiąc to wyprowadzają cię do celi.
Wsadzają cię tam... Nie możesz teraz nic zrobić... Czekasz do rozprawy w sądzie...
//Jurrak, teraz to raczej ciężko ci będzie się wyrwać... Jedyną okazją będzie przewiezienie do sądu...//
MOJA KP
UWAGA: W najbliższym czasie bede miec ograniczony ograniczony dostęp do komputera, dlatego też moje wejścia będą żadsze. Z góry przepraszam z utrudnienia, które wystąpią. Obiecuję, że postaram się do tego nie dopuścić.
- Oh... tego się nie spodziewałem... dzyń...
czekam na rozprawę.
( nareszcie )
Po kilku godzinach wyprowadzono cię z celi w kajdankach. Widać postanowili skazać cię w trybie natychmiastowym...
Otaczało cię kilku policjantów o dosyć mocnym uścisku i bicepsach... Drzwi główne się otworzyły. Zobaczyłeś sporych rozmiarów opancerzony furgon, do którego mieli cię wsadzić, by następnie przewieźć do sądu...
MOJA KP
UWAGA: W najbliższym czasie bede miec ograniczony ograniczony dostęp do komputera, dlatego też moje wejścia będą żadsze. Z góry przepraszam z utrudnienia, które wystąpią. Obiecuję, że postaram się do tego nie dopuścić.
Wchodzę do furgonu.
Po kilkudziesięciu minutach jazdy wchodzicie do sądu. Wprowadzają cię specjalnym wejściem dla skazanych...]
Po chwili wchodzicie do sali rozpraw.
- Proszę powstać. Sędzia wchodzi! - woła oficer.
MOJA KP
Nie zważając na te słowa spokojnie sobie siedzę.
Nagle poczułeś straszny ból w plecach - potraktowano cię szokerem (10 000 V)
Gdy sąd zasiada, wszyscy robią to wraz z nim.
- Dziś rozpatrzymy sprawę Francis'a Jurro, oskarżonego o napad na sklep. Czy oskarżony ma coś na swoją obronę?
MOJA KP
- Mam parę rąk i nóg wysoki swądzie, dzyń.
Wysoki sąd zmierzył cię uważnie wzrokiem... Przez kilka następnych minut przesłuchiwano świadka i aktu oskarżenia.
Po godzinnej naradzie ogłoszono wyrok:
-Winny! Kara to zapłata 200$ za spowodowane szkody
Koniec przygody
odejmuje 200$
dostaniesz 5 PR
i -5 reputacji
MOJA KP